JOC TEMPORALMENT INACTIU PER LA SEVA REESTRUCTURACIÓ

geolittera joc 1 omplim el món de pedres literàries

******

Troba les nostres pedres literàries!

El primer joc que l’equip de Geolittera proposa és el de TROBAR les nostres 100 Pedres Literàries.

Cada pedra participant en aquest primer joc de Geolittera, tan bon punt sigui abandonada, tindrà una entrada individual en aquest blog amb una fotografia, una pista de la seva ubicació i un petit repte sobre el text escrit.

Una vegada n’hagis trobat alguna, et proposem que realitzis aquestes 3 accions:

1.- Fes-te una foto-selfie amb la pedra ben visible.

Fes-te una foto-selfie -amb la pedra ben visible- i ens l’envies a geolittera@gmail.com si vols que la publiquem. Enviar-nos-la implica que acceptis que la publicarem. Si ets menor d’edat, fes-te la selfie de manera que no se’t reconegui; en cas contrari, no apareixerà publicada.

2.- Resol el repte que et proposem.

Resol el repte que et proposem i escriu la resposta en un comentari a l’entrada de la pedra que has trobat. Nosaltres editarem el comentari per tal que no es publiqui la resposta i et contestarem si el que has enviat és correcte o no.

3.- Comparteix.

Comparteix amb els teus contactes l’entrada de la pedra amb la foto publicada o la fotografia sola a fi que s’animin a jugar.

AL MARGE D’AIXÒ ET VOLEM FER DUES PETICIONS:

1.- Si no pots evitar quedar-te la pedra perquè t’identifiques amb el que hi ha escrit o dibuixat, no ens enfadarem; però SI US PLAU, fes-nos-ho saber enviant un correu a geolittera@gmail.com o amb un comentari a l’entrada de la pedra corresponent perquè la puguem substituir.

2.- Si després de buscar bé la pedra no la trobes al lloc indicat, potser és que algú se l’ha endut. SI US PLAU, fes-nos-ho saber enviant un correu a geolittera@gmail.com o amb un comentari a l’entrada de la pedra corresponent perquè la puguem substituir.

Llista alfabètica de les 100 #pedresliteràries del nostre #Joc01

*****

Ja ho veus, és ben senzill participar al joc de les pedres literàries de Geolittera! Ajuda’ns a compartir-les per tot arreu!  També ens trobaràs a Twitter a @geolittera i amb els temes #geolittera i #pedresliteràries.

Per subscriure’t a les nostres entrades i rebre-les còmodament al mail, clica el signe més que hi ha a la part inferior del blog i segueix les instruccions.

cartell instruccions geolittera

 

Parece que no podemos encontrar lo que estás buscando. Tal vez la búsqueda le pueda ayudar.